Ultrazvuk za lice

ULTRAZVUK ZA LICE   je aparat koji se godinama koristi  kao terapijsko sredstvo u FIZIKALNOJ TERAPIJI, djeluje mehanički jedno od najbitnijih djelovanja mu je termoaktivno, a aktivira i mikrocirkulaciju te potiče limfni optok kože. Izrazito je ugodan i opuštajući tretman  lica i tijela te je idealan za njegu kože lica i područja oko očiju a za tijelo se koristi kao terapija kod blnih leđa.

Preporuka je da se tretmani rade  dva do tri puta tijedno kroz period od 4 do 6 tjedana  a u kuri održavanje 1 svakoj 10 dana.

ULTRAZVUK ZA LICE 

U kozmetičke svrhe se koristi za dublje prodiranje preparata jer svojim mikro vibracijama i toplinom aktivira otvarnje stanica te svi aktivni sastojici ( vitamini, minerali, fileri, retinol, koenzim Q10, hijaluronska kiselina ) koje nanosimo na kožu se u potpunosti upijaju te prodiru dublje  u stanice kože koje se unutar nekoliko minuta zatavaraju i taj aktivni sastojak ostaje duže u samim stnicama. Djelovanje ULTRAZVUČNOG unosa preparata je puno dugotrajnije od klasičnog unosa ručnom masažom lica.

Još jedna od funkcija ULTRAZVUKA ZA LICE   je da s jedne strane potiče obnavljanje oštećenih stanica, a s druge strane poboljšava cirkulaciju krvi i metabolizma kože te također ubrzava cirkulaciju limfe, zajedno s funkcijom zagrijavanja za razgradnju masti i poboljšanje potkožne apsorpcije, tako smanjuje višak vode i nakupljene masti (lice – poticanje rada fibroblasta – kolagen i elastin, uklanja vrećice ispod očiju i tamne krugove oko očiju) .


Leave a reply