Dijamantna dermoabrazija

Dijamantna dermoabrazija je pojedinačna najpopularnija ne-kirurška kozmetička procedura koje je eksplodirala u popularnosti zadnjih 10 godina. To je jedan od ne agresivnih tretmana za njegu kože i aktiviranja metabolizma kože. Djeluje kao jači piling pogotovo idealan nakon teških vremena poput ljetovanja ili zimovanja.Najidelanije ga je raditi u jesen, zimu i prolječe dok se manje izlažemo suncu

Dijamantna dermoabrazija  neinvazivn tretman pomlađivanja kože koji uključuje brušenje gornjeg sloja kože poznat kao stratum corneum , koji se sastoji od mrtvih stanica. Ovaj proces, ljuštiti površinski sloj kože, dok također smanjuje fine linije i bore, fleke, ožiljke, proširene pore, povećava proizvodnju kolagena, poboljšava teksturu kože, te potiče obnovu kože.

Kod dijamantne dermoabrazija koriste se prave dijamantne glave s dodatkom vakuma i vrlo učinkovito ljušte gornji sloj kože i odmah usisavaju oljuštene stanice. Dijamantna mikrodermoabrazija je tretman koji se može raditi kroz cijelu godinu, u ljetnim vremenima samo treba paziti na izlaganje suncu par dana nakon tretmana obavezno nanošenje zaštitnog faktora. Tretman se može raditi pojedinačno (kao dodatak nekom od tretmana lica) ili u kurama (protiv ožiljaka, pigmentaciskih mrlja, strija, za peglanje sitnih borica). U kurama je preporučljivo krenuti u jesenskom periodu i to sa 6 do 10 tretmana.

Prednosti dijamantne dermoabrazije:

Svježa zdravija kože s poboljšanom teksturom i povećanom elastičnosti
Smanjenjuje fleke, ožiljake, strije
Pomlađivanje suncem oštećene kože – lice, leđa, vrat, ramena, ruke, noge
Uklanjanje i zglađivanje finih bora
Eliminacija komedona
Smanjenje ožiljaka od akni i drugih površnih ožiljaka
Poboljšanje sve ukupnog zdravlja kože i kože kapilarne cirkulacije

Kristalna dermoabrazija se može kombinirati s bilo kojim tretmanom čišćenja ili njege lica

ANTIAGING TRETMANI LICA

KOŽA je naš najveći organ. Ima višestruku zadaću : štiti unutranji dio tijela od ozljeda, regulira temperaturu, te je puna osjetilnih tijelešaca. Koža je organ koji radi 24 sata dnevno te se taj rad s godinama postupno usporava. Starenje je prirodan proces koji uzrokuje smanjenje dijeljenja stanica, umanjuje hidrataciju te se vremenom pojavlju prvi znakovi, pogotovo vidljivi na licu, vratu i rukama i one imaju stručan naziv, zovu se BORE.

BORE nastaju procesom usporavanja rada stanica te se prve bore oko očiju tvz. hidratacijske bore pojavljuju već u tridesetima, a kako starimo bore na licu se stvaraju sve više te to rezultira pojavom opuštene kože lica, gubitkom elastičnosti na predjelu lica, vrata i dekoltea.

ANTI – AGING tretman je tretman koji bi se trebao raditi u kuramam ovisno o stanju bora na licu, a preventivno već u 30-ima.

Preporučuje se kura tretmana 2 do 3 puta tjedno svaki drugi dan minimalno 12 tretmana, potom održavanje 1 tretman u 10-tak dana.

Fiziološki učinci FACE LIFTING tretmana:
poboljšava dotok krvi u vezivno tkivo
poboljšava protok limfe
stimulira rad mišića
imitira vlastite električne impulse tijela
smanjuje bore
sužava pore
poboljšava teksturu i ton kože
potiče zacjeljivanje kože
povećava stanični metabolizam i regeneraciju tkiv


Leave a reply