LPG tretmani

Standardni anticelulitni LPG program je individualan, u prosjeku sastoji se od 15 tretmana, na koje se treba ići svaki drugi dan, odnosno triput tjedno. Dok osoba na sebi ima poseban triko, tretman se izvodi   tretmanskom  glavom koja  sadrži motorizirne valjke za masažu. Uređaj je kompjuteriziran i sadrži različite programe koji se koriste za razne vrste tretmana, koji su svi bezbolni i ugodni.
Budući da se program uvijek prilagođava stanju tijela, potrebama i prioritetima klijenta, može sadržavati različit broj tretmana limfne drenaže, tretmana za uklanjanje celulita i masnih naslaga te tretmana za učvršćivanje i zatezanje kože.
LPG tretmani:
– vraća tkivo u stanje prije nastanka celulita
– pospješuje optok krvi i limfe
– potkožna gimnastika
rezultati: 
-vitko tijelo bez celulita
– nježnija i gipkija koža
LPG tretmani u čiju učinkovitost se uvjerila i poznata glumica Marijana Mikulić.
Lijepa glumica je otkrila kako već dulje vremena pohađa LPG tretmane kako bi svoju figuru dovela do savršenstva: “Nakon poroda sam, kao i većina žena imala višak kilograma. Razlog zbog kojeg sam se odlučila za LPG tretmane učvršćivanja kože je što oni imaju sasvim drugačiji pristup.
Umjesto da samo uklanjaju celulit ili vrše masažu, ovi tretmani se bore protiv viška kože koji ostaje nakon mršavljenja.”

Leave a reply